FOCKERT GLASVEZELTECHNIEK: TOONAANGEVEND IN GLASVEZEL | LEVERING | ONTWERP | INSTALLATIE
Glasvezel.nl_header_05

GLASVEZEL: GEAVANCEERD EN HOOGWAARDIG

Over ons

Glasvezel is een geavanceerde en hoogwaardige communicatietechnologie. Een glasvezelaansluiting bestaat uit een flinterdunne en ijzersterke glasdraad, waarmee licht wordt getransporteerd. Het zorgt ervoor dat data zich razendsnel en storingsvrij door de kabels kan verplaatsen. Ook onder extreme omstandigheden.

Via een glasvezelnetwerk kunnen tal van digitale diensten gelijktijdig en in zéér hoge kwaliteit worden aangeboden. Glasvezel is dan ook de nieuwe, duurzame standaard voor dataverkeer en inmiddels een noodzaak voor nagenoeg elk bedrijf

Glasvezel van Fockert

Fockert Glasvezeltechniek is toonaangevend in deze specialistische wereld van glasvezel. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden glasvezeltoepassingen in gebouwen en complexen. Van een compleet glasvezelnetwerk voor multinationals tot maatoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf.

Ons team beschikt over diepgaande kennis en maakt gebruik van geavanceerde apparatuur. Hierdoor zijn we in staat verschillende technieken toe te passen, zoals: fusielassen en inblazen. Zowel voor singlemode als multimode. Om vervolgens te controleren of het traject voldoet aan de vooraf gestelde eisen, kunnen we OTDR- en dempingsmetingen uitvoeren. En zo een veilig en langdurig gebruik van glasvezeltechnologie garanderen.

ADVIES OP MAAT

SNELLE LEVERING

OOK MAATWERK MOGELIJK

Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.
Chat openen
Heeft u hulp nodig?
Hoe kunnen we u helpen?