FOCKERT GLASVEZELTECHNIEK: TOONAANGEVEND IN GLASVEZEL | LEVERING | ONTWERP | INSTALLATIE
Fockert Glasvezeltechniek glasvezel kabels

GLASVEZEL: GEAVANCEERD EN HOOGWAARDIG

Waar wij sterk in zijn …

Wij zijn nationaal en internationaal werkzaam bij kleine en grote bedrijven, van Delfzijl tot de Botlek en van Litouwen tot Angola. Wij zijn actief in de offshore, voor bijvoorbeeld windmolenparken, productie-eilanden, boorplatformen en interne-bedrijfsnetwerken. Onze opdrachtgevers zijn o.a. actief in bedrijfsnetwerken, chemie, onderzoek, maritiem of offshore. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek zodat we kunnen bekijken wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Fockert Glasvezeltechniek Glasvezel Botlek
Fockert Glasvezeltechniek Glasvezel Windturbines Noordzee

Glasvezel van Fockert

Fockert Glasvezeltechniek is toonaangevend in deze specialistische wereld van glasvezel. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden glasvezeltoepassingen in gebouwen en complexen. Van een compleet glasvezelnetwerk voor multinationals tot maatoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf.

Ons team beschikt over diepgaande kennis en maakt gebruik van geavanceerde apparatuur. Hierdoor zijn we in staat verschillende technieken toe te passen, zoals: fusielassen en inblazen. Zowel voor singlemode als multimode. Om vervolgens te controleren of het traject voldoet aan de vooraf gestelde eisen, kunnen we OTDR- en dempingsmetingen uitvoeren. En zo een veilig en langdurig gebruik van glasvezel garanderen.

glasvezel-leidingen-1

GLASVEZEL: GEAVANCEERD EN HOOGWAARDIG

De webshop

Naast ontwerpen, installeren en onderhouden, is Fockert ook specialist in het leveren van glasvezelapparatuur. In onze webshop bieden wij een uitgebreid assortiment producten aan, waaronder: pigtails, glasvezel kabels, glasvezel adaptors, dempers en glasvezel gereedschap.

Meer weten over glasvezel? Of bent u benieuwd wat Fockert Glasvezeltechniek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

OVER GLASVEZEL.NL & FOCKERT

Fockert Glasvezeltechniek is toonaangevend in de specialistische wereld van glasvezel. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden glasvezeltoepassingen in gebouwen en complexen. Van glasvezelnetwerk voor multinationals tot maatoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf.

LEVERING, ONTWERP, INSTALLATIE

Het aanleggen van een glasvezeltraject is complex. Fockert Glasvezeltechniek helpt en adviseert u op het gebied van levering, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij helpen u complexe trajecten succesvol te voltooien en de risico’s te minimaliseren.

BETROUWBARE GLASVEZELPARTNER

Met ons professionele team, geavanceerde uitrusting en jarenlange expertise zijn we een betrouwbare en verantwoordelijke glasvezelpartner. We opereren in diverse branches, waaronder: petrochemie, levensmiddelen en maritieme industrie, offshore en onshore.

Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.
Chat openen
Heeft u hulp nodig?
Hoe kunnen we u helpen?