FOCKERT GLASVEZELTECHNIEK: TOONAANGEVEND IN GLASVEZEL | LEVERING | ONTWERP | INSTALLATIE

LEVERINGSVOORWAARDEN

1. Uw leverancier

De leverancier van de artikelen waarop deze voorwaarden betrekking hebben (hierna te noemen ‘Glasvezel.nl’) is Fockert Electro BV, gevestigd; Laaglandseweg 1, 4214 KD Vuren, The Netherlands.

2. Uw product

Onder Product wordt in deze voorwaarden verstaan; een artikel met bijbehorende verpakkingsmaterialen, eventuele handleiding(en) en overige bijgeleverde zaken.

3. Uw order

Bestellingen kunnen via de webshop van Glasvezel.nl worden geplaatst.

4. Overeenkomst

Onze aanbiedingen zijn vrijblijvend. Een overeenkomst komt pas tot stand op het moment van uitlevering of na onze schriftelijke bevestiging.

5. Prijs

De prijzen zijn exclusief BTW en eventuele andere heffingen (tenzij anders vermeld) en exclusief order- / verzendkosten. Order- / verzendkosten zijn afhankelijk van de bestelhoeveelheid en –waarde. Deze worden voor u berekend wanneer u uw bestelling afrekent. De verzendkosten zijn gebaseerd op het gewicht van het pakket en onder de voorwaarde dat de maximale afmeting niet groter zal zijn dan 100x50x50cm. Derhalve kan het voorkomen dat de verzendkosten bij met name de zwaardere en grotere pakketten incorrect berekend worden. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij u contacteren om de mogelijkheden te bespreken.

6. Betaling

U kunt betalen door middel van iDeal en creditcard. U betaalt altijd vooraf. Producten worden pas verzonden nadat de betaling is ontvangen.

7. Afleveradres

U bent verantwoordelijk voor de juiste aanduiding van het afleveradres.

8. Levertijd

Onder normale omstandigheden ontvangt u het bestelde binnen 5 werkdagen.

9. Afwijkingen

U ontvangt bericht wanneer de betaling niet wordt goedgekeurd of indien het product (tijdelijk) niet meer leverbaar is.

10. Retourzendingen

U kunt het product achteraf onder bepaalde voorwaarden terugsturen. U dient in die gevallen altijd vooraf contact op te nemen met Glasvezel.nl.

11. Informatie

Hoewel zorgvuldig op juistheid van de op de websites gepubliceerde informatie wordt toegezien, kan deze informatie onnauwkeurigheden of schrijffouten bevatten. Glasvezel.nl is hiervoor niet aansprakelijk.

12. Aansprakelijkheid

Glasvezel.nl is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door het product.

13. Privacy

Glasvezel.nl erkent het belang van uw privacy. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw order, tenzij u aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden van activiteiten van Glasvezel.nl. Alle informatie die u ons ter beschikking stelt, wordt met zorg behandeld en bewaard op beveiligde computersystemen. Toegang tot deze gegevens wordt zorgvuldig gecontroleerd.

14. Algemene voorwaarden

Van toepassing zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007 (ALIB 2007). Is de opdrachtgever consument dan zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor installatiewerk voor Consumenten (AVIC).
Voor de detailhandel zijn de Algemene Voorwaarden Elektrotechnische Detailhandel van toepassing. Deze drie, door Techniek Nederland vastgestelde voorwaarden zijn te raadplegen op www.glasvezel.nl.

15. Contactformulier

Uw gegevens zullen verzameld worden als u contact opneemt met Glasvezel.nl via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals
uw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer.

16. Analytics

De website van Glasvezel.nl verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van uw website bezoek of de pagina’s die u veel bezoekt.

16. Nieuwsbrief

Glasvezel.nl stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. U kunt mondeling of tekstueel gevraagd worden om u aan- of af te melden.

Voor de Detailhandel zijn de Algemene Voorwaarden Elektrotechnische Detailhandel van toepassing.
Deze 3, door de UNETO vastgestelde voorwaarden, liggen bij ons ter inzage en zullen op uw verzoek onverwijld en kosteloos worden toegezonden.

Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.
Chat openen
Heeft u hulp nodig?
Hoe kunnen we u helpen?