FOCKERT GLASVEZELTECHNIEK: TOONAANGEVEND IN GLASVEZEL | LEVERING | ONTWERP | INSTALLATIE
Fockert Glasvezeltechniek werkbus

ONZE DIENSTEN OP HET GEBIED VAN GLASVEZEL

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Glasvezel is een geavanceerde en hoogwaardige communicatietechnologie. Een glasvezelaansluiting bestaat uit een flinterdunne en ijzersterke glasdraad, waarmee licht wordt getransporteerd. Het zorgt ervoor dat data zich razendsnel en storingsvrij door de kabels kan verplaatsen. Ook onder extreme omstandigheden.

Via een glasvezelnetwerk kunnen tal van digitale diensten gelijktijdig en in zéér hoge kwaliteit worden aangeboden. Glasvezel is dan ook de nieuwe, duurzame standaard voor dataverkeer en inmiddels een noodzaak voor nagenoeg elk bedrijf

Glasvezel advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van glasvezel in uw situatie? Ons team met glasvezeladviseurs staat voor u klaar met antwoord op al uw vragen en helder en eerlijk glasvezel advies. Zo kiest u altijd een passend glasvezeltraject en kan u profiteren van alle voordelen van glasvezel. Neem contact met ons op!

Als er glasvezel moet worden aangelegd komen wij de werkzaamheden op locatie opnemen. Het kan zijn dat er door grond- of straatwerk moet worden gegraven, kabelgoten moeten worden aangelegd, hoogwerkers nodig zijn of dat er speciale machines nodig zijn om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Zo kunnen wij u altijd een advies en offerte op maat aanbieden.

ADVIES OP MAAT

SNELLE LEVERING

OOK MAATWERK MOGELIJK

Het aanleggen van glasvezel- en datanetwerken

Het aanleggen van glasvezelnetwerken is specialistisch werk waarbij heel wat komt kijken. Het team van Fockert Glasvezeltechniek beschikt over alle benodigde kennis en maakt gebruik van geavanceerde apparatuur. U kunt ons inschakelen voor:

  • Fusielassen multi- en singlemode
  • OTDR-metingen multi- en singlemode
  • Dempingsmetingen
  • Assemblage van glasvezel patchkabels
  • Montage van lijmconnectoren
  • Metingen van databekabeling
  • Inblazen glasvezelkabels, minikabels en minifibers
  • Gestuurde boringen
  • Graafwerkzaamheden

Glasvezel reparatie en onderhoud

Fockert Glasvezeltechniek is toonaangevend in de wereld van glasvezel producten en glasvezelnetwerken. Wij voorzien multinationals van een compleet glasvezelnetwerk en bieden maatoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Wij helpen en adviseren u gedurende alle fases van uw glasvezelproject, zo ook de glasvezel reparatie en onderhoud.

Glasvezel onderhoud plegen is belangrijk om de kwaliteit van de glasvezel zo hoog mogelijk te houden.
Indien u een contract afsluit om uw glasvezel product te onderhouden komt na het aanleggen jaarlijks een monteur langs om het traject nauwgezet te controleren en onderhouden. Maar ook als u geen glasvezel onderhoudscontract heeft, proberen wij u altijd en overal zo snel als mogelijk te helpen.

Glasvezel reparatie
Mocht uw glasvezel product aan reparatie toe zijn, dan is Fockert Glasvezeltechniek óók uw partner. U kunt bij ons een contract afsluiten voor glasvezel reparaties. In de meeste gevallen wordt er (vanuit zowel binnen- als buitenland) gebeld als er een storing aan het glasvezelproduct geconstateerd wordt. Wij doen er alles aan om het probleem dan zo snel mogelijk op te lossen, ook als u geen contract heeft.

Glasvezel is een sterk en storingsvrij product. Toch kan u problemen ervaren met uw glasvezelnetwerk. Met ons professionele team, geavanceerde uitrusting en jarenlange expertise gaan wij het probleem voor u oplossen. Ook in het weekend of ’s avonds. Wij opereren in diverse branches, waaronder: petrochemie, levensmiddelen en maritieme industrie, offshore en onshore. Bekijk onze lijst met onze glasvezel opdrachtgevers.

Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.
Chat openen
Heeft u hulp nodig?
Hoe kunnen we u helpen?